468 x 60 vrouwen

Apple

Geplaatst op: 30-10-2013

Tegenwoordig kent iedereen het merk wel waaraan Steve Jobs jaren lang leiding gaf en als grootste inspiratiebron voor diende. We hebben het over Apple. Dit Amerikaanse elektronicabedrijf is in 1976 opgericht op 1 april, en nee, dat is geen grap.  Het merk dat onder de naam Apple Computer officieel is begonnen, is bekend geworden door de macintosh computers, de iPod muziekspeler en de hun eigen smartphone, de welbekende iPhone. Met de opkomst van de tablets is hier de iPad aan toegevoegd.

Altijd een stapje verder

Apple produceert niet alleen hardware, ook software wordt zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het logo is wereldwijd bekend en herkenbaar. Steve Jobs is jarenlang dé man van Apple geweest. Hij was de drijvende kracht achter het merk en stond bekend om zijn eigen voorkeur en bemoeienis om de pietluttigste details. Onlangs overleed hij aan kanker, op 5 oktober 2011. Maar dat mag het merk niet schaden. Nog steeds is Apple onwijs populair over de hele wereld en dat komt mede door het oog voor de kleine details. Ze blijven met nieuwe producten en software komen en lopen telkens een stapje voor op de concurrent. Ze houden de technologie onwijs goed in de gaten en maken hier handig gebruik van.

Wereldwijd bekende naam

De Apple producten zijn over de hele wereld te verkrijgen. Inmiddels geniet het merk over de beschikking van negen versies van zelf geproduceerde computers, zes varianten laptops, vijf soorten muziekspelers, een eigen smartphone welke beter bekend is als iPhone, diverse iPad vormen en tal van andere hardware producten. Apple wordt ook in het bedrijfsleven veel gebruikt. Speciaal voor professionele doeleinden zijn speciale producten en software geproduceerd. Vooral in de ontwerp en design branches, wordt veel met het populaire merk gewerkt.