468 x 60 vrouwen

Beleging apps

Geplaatst op: 05-11-2013

Beleggen op je mobiel

Wil jij altijd en overal beleggen? Dat kan met verschillende beleggingsapps. Wij hebben een aantal handige applicaties met realtime beurskoersen, beleggersinformatie en het laatste beursnieuws voor jou geselecteerd voor Android, Blackberry, Windows, Apple iPhone en iPad. Hieronder hebben wij de beste apps voor je genoteerd. Met dank aan het Forex-home beleggingsportaal.Veel plezier met beleggen!

StockStats

Deze applicatie is uitermate geschikt voor beleggers met een iPad. De correlatie tussen een aandeel en de internationale beursindexen worden in deze applicatie inzichtelijk. StockStats is echter nogal gericht op de Amerikaanse aandelenbeurzen.

Bloomberg

Deze applicatie is geschikt voor Android modellen. Met deze app blijven beleggers op de hoogte van het belangrijkste beursnieuws uit Amerika en de rest van de wereld. Bloomberg zorgt voor de meest actuele informatie op het gebied van financiële nieuwsdiensten en aandelenonderzoek.

Indexus

Deze applicatie is geschikt voor apple apparaten. Met deze app krijg je met regelmaat informatie over de achtergrond van de ETF's, economie en indexbeleggen.

MarketWatch.com mobile

Deze app is geschikt voor elke telefoon en pad. Door deze app blijf je op hoogte van de ontwikkelingen op de Amerikaanse aandelenbeurzen. Deze app open je in een internet browser op je smartphone.

Stock Alert Tablet Edition

Zoals de naam al zegt is deze app uitermate geschikt voor Android Tablets. Stock Alert houdt aandeelkoersen voor je in de gaten en signaleert wanneer een bepaalde beurskoers bereikt is. Je krijgt hier dan zelfs een melding van. Voor beleggers die geen iPad hebben, is de normale Android versie gratis te downloaden in Google Play.