468 x 60 vrouwen

Kabels en headsets

Geplaatst op: 05-11-2013

Kabels en headsets

Een hele goede accessoire bij jouw nieuwe telefoon is natuurlijk een goede headset! Ideaal voor onderweg, of je nu in de auto zit of op de fiets. Je hebt namelijk veel verschillende headsets. Oordopjes vallen bijvoorbeeld ook al onder headsets! Als je een muziekliefhebber bent, zijn goede oordopjes natuurlijk ook een must. Je kunt kiezen voor draadloze of juist de bedrade headsets.

Bedrade headsets

Dit zijn de meest voorkomende headsets. Dit zijn de 'oordopjes' die we allemaal gewend zijn. Voor de muziekliefhebbers onder ons die ook tijdens het reizen, een fietstocht of juist tijdens het sporten ook graag muziek willen horen, zijn deze headsets perfect. Je kunt ongestoord genieten van jouw favoriete muziek! Ook ideaal: met veel headsets kun je aan de hand van de afstandsbediening en de microfoon gemakkelijk telefoontjes opnemen en het geluid harder en zachter zetten!

Bluetooth headsets

De bluetooth headsets zijn geschikt voor draadloze verbindingen tot maximaal tien meter. Een van de voordelen van de bluetooth headsets is dat je de flexibiliteit en mogelijkheid hebt om vrij te kunnen bewegen. Deze bluetooth headsets zijn perfect voor gebruik op de fiets, tijdens het sporten, op kantoor, maar natuurlijk ook voor in de auto!

Gaming headsets

Ook aan de echte gamers is gedacht! Voor hen zijn er speciale gaming headsets. Natuurlijk hebben de grote namen bij hun spelcomputers ook eigen headsets. Denk bijvoorbeeld aan Nintendo Wii headsets, PS3 headsets of de Xbox 360. Deze headsets zorgen ervoor dat je je Co-op spellen nog beter en realistischer kunt volgen. Bekijk op Belsimpel.nl het grote aanbod headsets.

Belsimpel.nl - de sympathieke webshop uit Groningen!