468 x 60 vrouwen

Nokia

Geplaatst op: 05-11-2013

Nokia

Nokia – connecting people. De slogan van Nokia die precies zegt wat ze waar maken. Sinds 3 september 2013 nam Microsoft voor 5,4 miljard euro vrijwel alle activiteiten van Nokia over. Sinds de overname richt Nokia zich vooral op netwerkinfrastructuur, ontwikkeling van nieuwe technologieën en navigatiediensten. Dat is ook zeker te merken aan het laatste aanbod van Nokia toestellen zoals de Nokia Lumia.

Maak kennis met de Nokia Lumia

Met de Nokia Lumia maak je de meest verbluffende foto's, overdag en 's nachts. Dit kan door de PureView cameratechnologie. De nieuwe telefoon heeft een 41 megapixels 2/3" BSI sensor met optische foto stabilisatie (OIS) en een hogere resolutie f/2.2 all-asferische 1-groep Carl Zeiss lens. Naast een geweldige cameratechnologie, is er dankzij innovatieve technologie de mogelijkheid om jouw smartphone draadloos op te laden! Dit maakt het opladen van jouw telefoon kinderlijk eenvoudig! Het enige wat je hoeft te doen is jouw telefoon op de oplaad-plaat te leggen en een indicator lampje geeft aan wanneer jouw toestel volledig is opgeladen. Naast het feit dat het een super handige tool is, ziet het er ook nog eens stijlvol uit! Kies jouw favo kleur en match hem met je telefoon.

 

Nokia Asha

De nieuwe Asha 501 staat bekend om zijn prestaties. De telefoon heeft namelijk een krasbestendig glazen scherm en erg leuke uitwisselbare covers waardoor hij tegen het leven is opgewassen. Naast een perfecte buitenkant, is de inhoud ook nog eens verbluffend. Er zit namelijk een batterij in waarvan je wel 48 dagen, zonder opladen, kunt genieten! Doordat het een smartphone is die weinig gegevens gebruikt gaat hij op alle vlakken langer mee. Qua batterij maar zo ook met de surfervaring. Toch biedt het je de volledige surfervaring!

88mobile goedkoopste sim only 1000MB + 80 min/sms