468 x 60 vrouwen

Pocket PC

Geplaatst op: 05-11-2013

Pocket pc

Misschien ken je ze nog; de Pocket pc's. Een compacte computer, meestal qua formaat een echte 'zakcomputer'. Dit is de voorloper van de smartphone, inclusief touchscreen en een Windows Mobile besturingssysteem. De Pocket pc is echter niet meer zo modern. De laatste Pocket Pc die uit werd gebracht was namelijk in 2003, nu alweer 10 (!!) jaar geleden. Met de pocket pc kon je niet bellen, zoals nu de smartphone. Daardoor had hij eigenlijk meer gemeen met de tablets die wij nu kennen.

Tablets

Een tablet is een kleine computer die je met de hand kunt bedienen. Een tablet heeft iets weg van een laptop, maar dan zonder toetsenbord. Je gebruikt de tablet heel eenvoudig, je tikt namelijk met je vinger of met een styluspen op de touchscreen om zo de apps te kunnen gebruiken. Apps zijn programma's de al standaard op de tablet zitten. Er zijn ook heel veel apps die je kunt downloaden om de standaard apps aan te vullen. De meest bekende tablets zijn de Apple iPad, Samsung Note en de Samsung Tab. Deze tablets verschillen van elkaar onder andere door het besturingssysteem. De verschillende systemen zijn de Windows tablet, Android tablet en de IOS tablet.

Tablet accessoires

Natuurlijk zijn er net zoals bij smartphones, bij tablets ook veel accessoires die het gebruik van de tablet gemakkelijker kunnen maken. Deze accessoires bestaan bijvoorbeeld uit hoezen met een flipcover die zorgen voor bescherming en als standaard. Daarnaast heb je natuurlijk nog de kabels en adapters, opladers en batterijen, autohouders, dockings en toetsenborden en de screenprotectors en styling.

88mobile goedkoopste sim only 1000MB + 80 min/sms