468 x 60 vrouwen

Social media apps

Geplaatst op: 30-10-2013

Tegenwoordig willen we alles mee krijgen van wat er in onze omgeving gebeurd. Wat is je beste vriendin aan het doen? Wat doet je nichtje? Hoe was de vakantie van je klasgenoot of collega? En ga zo maar door. We willen niks meer missen. Het is dat ook bijna abnormaal als je zegt dat je geen social media account hebt. Hier hebben de applicatie ontwikkelaren slim op ingespeeld. Speciaal voor de smartphones en tablets hebben ze de social media in software gezet die je eenvoudig op je telefoon kunt gebruiken. Zo ben je overal en ten alle tijden op de hoogte van de ontwikkelingen en gebeurtenissen binnen jouw sociale omgeving.

LinkedIn

Een sociaal netwerk dat zich voornamelijk op de zakelijke connecties van personen richt is LinkedIn. Steeds vaker wordt het netwerk gebruikt voor brede doeleinden. Mensen worden opgezocht wanneer ze solliciteren. Het is een soort van online CV waarop men kan bekijken wat jij op zakelijk gebied allemaal hebt gedaan. De app is gratis te downloaden.

Facebook

Misschien is facebook wel de meest bekende vorm van Social Media. Dit netwerk wordt echt over de hele wereld gebruikt en is daarmee erg populair. Facebook beschikt ook over een eigen applicatie voor smartphones of tablets. Het geeft je de mogelijkheid om overal de statusupdates van anderen te bekijken, berichten te lezen en te versturen en om foto's te posten.

Twitter

Als je in het bezit bent van een twitter account en veel tweets post op dit sociale netwerk, is de twitter app een echte must voor jouw smartphone. Als je deze hebt geïnstalleerd, kun jij overal en altijd een berichtje posten en zo je volgers up to date houden over wat jij aan het doen bent. Erg handig.