468 x 60 vrouwen

Telefoon hoesjes

Geplaatst op: 30-10-2013

We mogen de bedenker van de telefoon hoesjes wel bedanken, want door deze handige hulpmiddelen kunnen wij langer genieten van onze smartphone of mobiele telefoon. Een telefoon hoesje helpt je bij de bescherming van je telefoon. Wanneer je het apparaat laat vallen, demt het hoesje de schok. Maar gooi je er per ongeluk een glas water overheen, dan zorgt een hoesje veelal ervoor dat het water je telefoon niet meteen raakt en heb je de mogelijkheid om zo de schade te beperken. Telefoon hoesjes zijn dus echt ideaal!

Zoek een passend hoesje voor jouw telefoon

Bij de aanschaf van een telefoon hoesje is het belangrijk dat je rekening houdt met het type telefoon dat je hebt. De afmetingen van de verschillende telefoons en smartphones zijn namelijk allemaal anders. Ook de ingangen voor je oplader of oortjes zitten bij elk apparaat op een andere plaats, waar je natuurlijk wel rekening mee moet houden als je een hoesje erom heen wilt doen. Veel aanbieders van telefoon hoesjes hebben voor jou al uitgezocht welk hoesje om welke telefoon past.

Zeer veel verschil in modellen

Het assortiment van telefoon hoesjes is erg uitgebreid. Dit komt door de verschillende modellen van de apparaten maar ook qua uiterlijk is er veel verschil. Zo heb je lederen hoesjes met een flap cover, welke je dus omlaag moet openen wanneer je op je telefoon wil kijken. Maar je hebt ook telefoon hoesjes welke de achterkant van je telefoon beschermen tegen krassen. Daarnaast kun je het zo gek niet bedenken, maar in werkelijk alle kleuren zijn de hoesjes te vinden. Bij de meest verkochte exemplaren heb je vaak ook nog de mogelijkheid om je telefoon hoesjes een persoonlijke tint mee te geven. Bekijk de vele mogelijkheden online.

IPhone Hoesje