468 x 60 vrouwen

Vakantie boeken op je mobiel

Geplaatst op: 05-11-2013

Vakanties boeken op je mobiel

Je kunt je telefoon tegenwoordig voor heel veel zaken gebruiken, maar een vakantie boeken is meestal niet een van de meest handige dingen om op je telefoon te doen. Negen van de tien keer is er namelijk geen smartphone vriendelijke boekingssite. Vaak kun je hierdoor niet de gewenste vertrekdatum en tijd doorgeven waardoor je dus toch weer dezelfde stappen door moet lopen op jouw laptop of computer. Dat het ook anders kan bewijzen websites als Vakantiehuishurenonline.nl en Cruisevakantiesonline.nl.

Boek je vakantie via een app

Een gebruiksvriendelijke vakantie app zou dit probleem dus oplossen! Een voorbeeld van zo'n app is Kayak. Met deze app kun je een volledige reis boeken. Denk aan hotels en vluchten zoeken, maar je kunt zelfs een huurauto reserveren! Wat deze app zo leuk maakt is dat je gemakkelijk de verschillende prijzen voor dezelfde vakanties kunt vergelijken. Je vakantie boeken wordt zo een eitje!

De beste deals

Kayak is dus een handige app om tickets te vinden en prijzen te vergelijken van verschillende luchtvaartmaatschappijen.  Het mooie is dat je hierdoor met je smartphone in de hand, de mooiste deals van het land weet. Ookal ligt dat land aan de andere kant van de wereld!

Spontane reisjes

Uit onderzoek is gebleken dat 21% van de Nederlanders die een reisje via de smartphone boeken, dit boeken voor een verblijf op dezelfde dag! Nederlanders boeken dus graag kort van te voren een reis, wat betekend dat wij het leuk vinden om spontane reisbeslissingen te maken! De populairste reisbestemmingen voor mobiel boeken zijn Parijs en Barcelona. Gekeken naar heel Europa, worden de meeste mobiele boekingen naar Londen gedaan.